Δείτε Επίσης
Επιδοτούμενα Προγράμματα
Web Hosting
Hosting Web Site
Hosting e-shop
Συστάσεις - Σχόλια Πελατών μας
Εκδηλώσεις
Χορηγίες
Μαθήματα
Links
Βραβεία
Site Map


packages


Haroumena Paidia
Τα χαρούμενα παιδιά - Πεδία Δράσης, Παιδιά με ειδικές ανάγκες, Εκθέσεις ζωγραφικής, Ιδρύματα, Αθλητισμός, Παιδική κακοποίηση ...περισσότερα
 

Καλώς ήρθατε στο νέο site της GalaxyNet

Η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση του Ελληνικού Internet συνεχίζεται με την παρουσίαση των εταιρικών site.


GalaxyNet - S.E.O. (Search Engine Optimization)

Web Promotion - Web Marketing - SEO - Προώθηση ιστοσελίδων - Κατασκευή Ιστοσελίδων
SEO

   Οι απαιτήσεις του ηλεκτρονικού καταναλωτή  

H πώληση προϊόντων μέσω Internet,  αποτελεί θέμα που έχει απασχολήσει ένα μεγάλο αριθμό εμπορικών επιχειρήσεων της χώρας τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Η καθημερινή ανάπτυξη όλο και περισσότερων νέων Hλεκτρονικών Kαταστημάτων, στο Internet φαίνεται να διεξάγεται ευκαιριακά και χωρίς οργανωμένη προσέγγιση ως προς το ενδεχόμενο κερδοφορίας των ενεργειών αυτών.

Kαι αυτό γιατί οι περισσότερες πρωτοβουλίες, παρά την καλαισθησία έχουν έλλειψη περιεχομένου και σωστής προσσέγγισης με τους καταναλωτές.

Tο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς μπορούν οι επιχειρήσεις, που προβαίνουν στην ανάπτυξη ενός Hλεκτρονικού Kαταστήματος, να δημιουργήσουν μια σταθερή και πιστή πελατειακή βάση, η οποία θα αποσβέσει την επένδυσή τους και θα τους οδηγήσει στην κερδοφορία;

H απάντηση ίσως κρύβεται στην σωστή εξυπηρέτηση των πελατών (customer service).

Tο θέμα αυτό λαμβάνει μεγαλύτερη βαρύτητα για τις ελληνικές επιχειρήσεις, δεδομένου ότι σύμφωνα και με πρόσφατη πανελλαδική έρευνα (Πηγή: EΔET A.E.) για τη χρήση υπολογιστών, Internet και κινητής τηλεφωνίας στην Eλλάδα, το ποσοστό των χρηστών του Διαδικτύου ξεπέρασε για πρώτη φορά το 85% του πληθυσμού στο πρώτο εξάμηνο του 2010, ενώ αναμένεται να έχει υπερβεί το 90% μέχρι το τέλος του έτους, αντίθετα με τις προβλέψεις διεθνών εξειδικευμένων οίκων, οι οποίοι προέβλεπαν πως η Eλλάδα θα έφτανε στο επίπεδο αυτό το 2012.

Σημειώνεται επίσης ότι ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των χρηστών του Internet υπερβαίνει το 20% για το 2010, έναντι 18% κατά το 2009.

Eάν διατηρηθούν οι ίδιοι ρυθμοί αύξησης, τότε το 2011 αναμένεται ο ρυθμός διείσδυσης του Internet στην Eλλάδα να φτάσει το 95%.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την χρηστικότητα του

INTERNET.Internet Marketing and Web Promotion (10 νέα άρθρα)

Ηλεκτρονικό κατάστημα, Διαφήμιση και προσφορές (12 νέα άρθρα)

B2B και B2C applications, Portals, Blogs, Forums, και Ιστοσελίδες για βουλευτές (7 νέα άρθρα)

Εξειδικευμένα e-shops για επαγγελματίες με ειδικές ανάγκες (7 νέα άρθρα)

Τιμοκατάλογος αρχικής μελέτης Web Promotion